23.11.12

papirstjerner på 1-2-3

Det kryr av papirstjerne-bretting-tips for tiden, det er flere enn meg som har begynt på den hjemmelagde julepynten. Jeg er av dem som får litt hetta og mister motet av avanserte DIY papirstjerner, så jeg har rett og slett lagd meg noen meget enkle stjerner istedet. Ideen fant jeg i Kamille sitt julemagasinet fra en hjemmereportasje hos Loppelilla (en av favorittbloggene mine!). Måtte jo selvsagt google fremgangsmåten og den fant jeg her (så får du litt mattekunnskaper også, thihi!).

 
På bildet ser du også en smakebit fra det hvite gulvet (vanskelig og se siden alt er hvitt kanskje!?) Det blir bare så bra, er glad jeg hoppet i det selv om det var en gedigen jobb! Håper å bli ferdig i løpet av helgen, og ja - bilder kommer selvsagt!
 
Ha en fin fredag!
 
klem

15 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 2. De stjernene var flotte med så mange tagger. I like!
  Hvitt gulv er virkelig nydelig.
  Gleder meg til å se resultatet :)

  *Mari*

  SvarSlett
 3. Fine stjerner, liker ting som ikke tar tid;),
  har nå bestilt remser til de avanserte stjernener så me får se hvordan det går:).
  Forstår godt du er førnøyd med gulvet:), gleder meg til å se:).
  (godt du pusset litt, kom på at jeg hadde vist vært over med pussepapiret på alle fire eg og;), glemmer fort atså;)).
  Klem

  SvarSlett
 4. Så nydelige dei stjernene var:)trur eg må lage meg noken slike eg og:)
  Ein fin fredag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så fint!! Jeg har prøvd og prøvd å lage stjerner men får det ikke til. lanskje jeg skal prøve din metode ;-)))
  Klem Elisabeth

  SvarSlett
 6. Stunning idea! And beautiful photography too. Trevlig helg!

  SvarSlett
 7. Nydelige stjerner! Gleder meg til å se bilder fra gulvet, jeg er strålende fornøyd med det hvite gulvet her!

  SvarSlett
 8. De var stilige! :) jeg har satt klipping av stjerner på agendaen i helga! ;) Gleder meg til å se de hvite gulvene! Ser flott ut!

  Fin fredag til deg!

  SvarSlett
 9. Kult i svart!! Er også hekta på stjerner! (Som alle andre!)

  SvarSlett
 10. For å si det sånn, så er jeg dødsimponert over at du i et hjem med 3 små barn er i stand til å male gulvene hvite- ka e du laga tå, superwoman!? Har tatt en titt på tortur(usikker på skrivemåten, men denne forenkla passet her!)ialen på de fiiine stjernene, men mistet tråden innen bilde 2- og gav opp, Mulig jeg sender oppskrivten til mannen min- han er tålmodig og nevenyttig ;) God helg til deg, og taaaakk for hjelpen :nuss i panna:

  SvarSlett
 11. Lekre stjerner - tar med meg inspirasjon:)

  Og du; du vant hos meg, send meg adressen din så skal jeg få postlagt kalenderen så snart som mulig:)
  God klem
  Hanne:)

  SvarSlett
 12. Litt hekta på stjerner for tida;) så disse tar jeg med meg:)
  flotte!
  blir kjempeflott med hvitt gulv også:)

  SvarSlett
 13. Så enkelt og så kult og fint!! takk for tips, Cathrine.
  Gulvet ditt ser fint ut!!!
  Nyt helga
  KLem Tonje

  SvarSlett
 14. Åhh.. du er so flink:) Svarte stjerner var kjempefine:)))
  Tuuusen takk for link...og fiine ord, både no og tidlegare..:))) Eg er so treig med kommentarar...men eg er innom og kikkar hjå deg både tidt og ofte:))
  Superfint med kvite golv forresten:))

  Ha ei fin ny veke i vente!

  Klem*

  SvarSlett
 15. Disse ble jo helt nydelige i svart! Har lagt link til innlegget ditt på bloggen min, under "Den store papirstjerneoversikten". Håper det er greit :) Syns du har så utrolige mange fine bilder og gode ideer.

  Julehilsen fra Vera, foldyouso.com

  SvarSlett

takk. thank you.