2.5.13

nib utfordring: bruktduellen

NIB utfordrer oss denne måneden til å vise våre bruktfunn. Jeg liker å ha en dæsj av unike ting i interiøret for å få et personlig særpreg og har etter (nesten) daglig leting klart å finne en del ting gjennom FINN. Gamle ting med historie er som regel unike, men det behøver nødvendingvis ikke være gammelt for å være et bruktfunn. Hay-bordet fant jeg faktisk via FINN og betalte en grei pris for et bord som ser helt nytt ut.


Når jeg så utfordringen begynte jeg å tenke på mine FINN-funn, og jeg kom fram til at jeg har noe brukt i (nesten) hvert rom. Jeg er jo også av typen som blir lei ting (og som gjør bomkjøp..) og når jeg får lyst å bytte ut noe pleier jeg som regel å prøve å selge det.

Bidraget mitt i utfordringen er den gamle uttrekkssengen som jeg fant på FINN. Det er morsomt å tenke på at det har lagt maaaange unger oppi sengen (vi kjøpte selvsagt ny madrass...). Etter at lille storebror trengte ny og større seng valgte jeg å selge sengen via FINN!


Bli gjerne med å la mai få litt ekstra grønt fokus! 
For hver person som blir med på bruktduellen eller som deler innhold på Twitter og Instagram 
under hashtagen #bruktduellen, gir FINN en donasjon til regnskogfondet. 
For hver krone de får bevares 200 kvm regnskog i et år.

Her finner du flere bruktfunn.

Ha en fin dag!

NIB's theme for the challenge this month is; 
second hand findings. My contribution is this 
the bed that I found through the Norwegian 
second hand wed site Finn.no

21 kommentarer:

 1. Liker sengen og ditt bidrag ♡ Lykke til og fin dag til deg.
  Klem // Caroline

  SvarSlett
 2. Dette bildet er SÅ fint!
  Favvis :)

  SvarSlett
 3. For en nydelig seng! :) Det var et flott bruktkjøp!

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 4. Elsker hele dette rommet ditt. Fargene, lekenheten, komposisjonen og ALT! Imponerende at du klarte å selge den skatten av en seng. Jeg har en tendens til å fylle opp kjeller og loft med møbler jeg aldri klarer å legg ut for salg, til salongvertens store fortvilelse... Lykke til i utfordringen! Klem fra Beate

  SvarSlett
 5. Kjempe bidrag!
  Klems Diana

  SvarSlett
 6. Liiiiker!! Dette bildet var skikkelig fint! For et kult barnerom! Hvor har du fått tak i girlanderet med navnet på? Vil ha ;) Lykke til i utfordringen! Klem Yvonne

  SvarSlett
 7. Nydelig! Elsker sengen :-)¨
  Lykke til! Klem fra Monica.

  SvarSlett
 8. Veldig tøft rom!! Og herlig seng! Lykke til))

  SvarSlett
 9. Her er og FINN godt brukt:)
  En kjempefin måte og få byttet litt på møbler og ting man blir lei, eller som ikke passer inn likevel:)

  Den sengen er sååå søt ♥ Flott bidrag!
  Lykke til!

  SvarSlett
 10. Å, så lekkert! Elsker den gamle sengen!!!
  Skikkelig fint barnerom!
  Håper jeg klarer å lage et sånn til Sofus og når han blir større!!
  Ønsker deg en NydeligFlott lørdag
  og lykke til i Nib´s utfordring!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 11. Så fint så fint. Sådan där säng hade jag när jag var liten, bara att köpa ny madrass som sagt när man blir större. Underbart fynd!

  SvarSlett
 12. Flott bidrag og kjempeflott blogg du har!! første gang jeg er innom her, men det blir iallefall ikke den siste:)
  god søndag til deg:)
  Klem fra Mari

  SvarSlett
 13. Den senga er så stilig, håper jeg finner en sånn den dagen jeg trenger den!
  Veldig fint bilde,
  lykke til i utfordringen :)

  Hilsen fra Maren

  SvarSlett
 14. Var har du köpt den fina korgen som står nere till vänster om sängen? (som en filt hänger ur) sååå fint!!

  SvarSlett
 15. For ein fin blogg! Smilar bredt i sofaen no :) Nydelege kontrastar med det svarte mot det kvite, det gamle mot det nye, og det søte mot det tøffe! (som hodeskalle og sau). Flott bidrag, lykke til i utfordringa!
  Legg meg til som følgar! :)

  -Wenche-

  SvarSlett

takk. thank you.