13.2.13

hobbyrommet mitt

Da guttene fikk nytt rom i påbygget hadde vi plutselig et rom ekstra. Vi hadde vel i grunnen tenkt å lage gjesterom, men som mannen sa "eg trur du trenger et rom til alle de derre hobbyprosjektene dine". Og han har jo helt rett for jeg er jo litt rotete av meg, jeg trenger visst et eget rom til alle prosjektene mine for de har en tendens til å flyte rundt...


Jeg må nok også innrømme at jeg har ryddet (...eller flyttet på rotet!) for å ta bilde, så til dere som tror at vi bloggere alltid har det ryddig og pent rundt oss - nei, det stemmer desverre ikke her i huset iallefall! Jeg er faktisk bare en helt vanlig mamma med både hybelkaniner i hjørnene og duplo ut over hele gulvet! Hihi!

Ha en fin onsdag!


This room was supposed to be
a guest room, but my husband meant
that I needed an own room for all my
projects (and he is right!). 
And to be honest, it is usually 
not as tidy as it looks!

13 kommentarer:

 1. Så fin-fint hobbyrom du har!
  Jeg digger den mørke veggen mot de lyse møblene. Gleder meg til jeg får mitt hobbyrom på plass! Det er ikke veldig mye som gjenstår, men så var det dette med tid da.. ;)

  Ha en herlig dag!
  PS: Godt at det ikke bare er jeg som flytter på rotet. :)

  -Heidi

  SvarSlett
 2. Nydelig hobbyrom!Skulle gjerne hatt et sånnt! Betryggende å høre at det er hybelkaniner og duplo hos deg også... :)

  SvarSlett
 3. En helt "vanlig" mamma som er god på styling, interiør og foto:)
  vi er i gang med oppussing av kontoret (hm...har visst vært i gang i flere mnd) og jeg henter inspirasjon!
  ønsker deg en finfin dag:)
  klem nina

  SvarSlett
 4. Et liv uten hybelkaniner og rot tror jeg må være kjedelig. Tenk å rydde og vaske hele dagen:)

  Nydelig bilde, jeg er så glad i stemningen i bildene dine.
  Klem Annfrid

  SvarSlett
 5. Lekkert! Må være himmelskt å ha eget rom til prosjekter :)
  Godt vi er flere som må rydde før bildeknipsing ;)
  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 6. Fantastisk hobbyrom!!!!! Skulle gjerne hatt det selv!!!
  Fin dag til deg!
  Kari

  SvarSlett
 7. Godt å høre at det ikke bare er jeg som flytter rotet fra den ene siden av rommet til den andre når bilder skal tas.. Herlig med hobbyrom! Jeg har også et på planen, men det tar litt tid.. Gleder meg til det er ferdig, så jeg slipper å ha alt rotet mitt her i stua.. :)
  Fin dag til deg.
  LenaE

  SvarSlett
 8. Herlig hobbyrom og nydelig bilde.

  Fin kveld til deg!
  - AC

  SvarSlett
 9. Lekkert!!!
  ...og som du skriver, her er det og rot!
  Er lov det :) Men jeg tenker som så: det har vel alle småbarnsforeldre?
  Da må inspirasjonsbildene få være ryddige :) Inspirerer det!

  Klem

  SvarSlett
 10. Eige hobbyrom er lukke på jord! Eg er og så heldig at eg har eit slikt, kjent som «scrapperommet», og er mannens stor frustrasjon.. *hihi* det er på langt nært strøkent alle andre plassar, men hobbyrommet knusar alle rekordar til tider.. Men når eit lite rom skal romme ALLE mine påfunn og utstyr, samt macen med alt som hører til..?! Men det er uansett deilig med si eiga lille hule ;)

  klem

  SvarSlett
 11. Herlig med hobbyrom. Jeg har det her, men her er det litt delt mellom flere ting. Vi holder på å bygge og i Nyhuset skal jeg ha hobbyrom med bare hobbyting. Da skal alt som er spredd samles og også hobbybøker og - blader skal få plass der. Gleder meg til vi er på plass i Nyhuset :)

  SvarSlett
 12. Stilig rom! Mange som bruker sterke farger i kreative rom for å "øke inspirasjonen", men for meg fungerer det absolutt best med noe i den stilen du har her - rolig og fredelig, uten for mye forstyrrelser. Annet enn alt rotet fra hobby-prosjektene, de har en tendens til å flyte fullstendig ut hos meg også :D

  Ønsker deg en riktig fin torsdagskveld :)

  SvarSlett
 13. Veldig fint. Digger den svarte veggen!

  SvarSlett

takk. thank you.