23.1.13

nib utfordring: vis oss din TV

NIB jentene utfordrer oss til å vise TV løsningen vår. Utfordringen er jo å få disse "monstrene" til å skli sånn tåelig greit inn i interiøret. Men la oss ikke bli helt interiørhysteriske, for TV er jo noe vi "må" ha. 


Da vi pusset opp valgte vi å lage en egen liten TV-stue, og har heller ikke investert altfor mye når det kommer til størrelsen på TV. Jeg må vel igrunn si meg ganske fornøyd med løsningen vår slik den er blitt.

Er du fornøyd med din TV-løsning?

Ha en fin dag!

klem

NIB  has an ongoing challenge; 
how to place the TV in the interior. 
Here is our TV solution, and
I'm actually quite satisfied with it. 

14 kommentarer:

 1. Så fint :)
  Er ikke så fornøyd nei, he, he ;)
  Mitt bidrag er nok i andre enden....

  Dette var enkelt og pent!

  Ha en flott dag.

  Klem ;)

  SvarSlett
 2. Så fint!

  Jeg er ikke så fornøyd med våres tv-krok. Men den er på listen over ting som skal gjøres noe med, men ting tar litt tid.

  Ønsker deg en fin dag.

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 3. Cathrine: du inspirerer! Du klarer til og med å gjøre tv'n koselig:) lykke til i utfordringen:) klem Nina

  SvarSlett
 4. Ser jättefint ut:-) jag är väl ganska nöjd med våran tv-hörna. Skulle dock vilja ha en tv-del och en umgängesdel, vilket det ska bli i vår:-)
  Kram Kristina

  SvarSlett
 5. Liker tv-stua deres veldig godt jeg :)
  Også den koselige peisen dere har der!
  Må være herlig å slenge seg på sofaen etter en lang dag...
  Tror vi to har de minste tv-ene i landet snart hi, hi.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 6. Imponert over at dere greier å få til at tv`n sklir så fint inn.
  Bøyer meg i støvet :)

  SvarSlett
 7. Jada, neida, så det atte! Noen klarer bare få alt til å funke!
  Jeg er IMPONERT, for dette var en utrolig koselig tv-krok!
  Tvi tvi i utfordringen med dette herlige bidraget!

  Fortsatt fin dag til deg.

  SvarSlett
 8. For et nydelig bidrag! dette var en av de fineste tv krokene jeg har sett!
  heier på deg ! lykke til !

  SvarSlett
 9. For 5 år siden var jeg veldig fornøyd med vår tv- krok/ avdeling, det har sett helt likt ut siden. Nå er tiden snart inne for forandring. Kanskje jeg likevel skal bli med på utfordringen og suge til meg til inspirasjon til en endring? :)

  SvarSlett
 10. Kjempe fint bilde:)
  Lykke til:)

  SvarSlett
 11. Fiiint! Med en tv i hver etasje blir det litt too much her! Men greit med valgmuligheter...hehehe

  SvarSlett
 12. Som fargebarn har me ein tv i kvar etasje, og me har stooor tv i stova. Me ser mykje film om kvelden, så eg er ikkje fremmed for å få ein enno større tv egentlig. Sjukdom har me vore heldige å sleppa unna, med unntak av omgangssjuka som både eg og Johnny fekk natt til første nyttårsdag, og ein dag med halsvondt for lillebror no på onsdag.

  Ellers nyt eg som alltid innlegga dine, deilige fargar og alltid like delikate bileter. Der er eg heilt enig med Tine K & di som bruker dine bileter :-)

  Klem Eli

  SvarSlett

takk. thank you.