24.1.13

meg og kaffekoppen

Å få ti minutter helt stille og helt for seg selv er ikke en selvfølge med tre unger, og derfor er disse ti minuttene med bare meg og kaffekoppen hellige! Det er minutter jeg nyter fullt ut. I disse ti minuttene får rot være rot og klesvask være klesvask, for dette er mitt øyeblikk.


Det er vel ikke uten grunn at temaet i dag er alenetid for her i huset herjer feberen. I går var det storebror og i dag er det en utrøstelig liten lillesøster. Og vi er ikke de eneste ser jeg..

Håper du er frisk som en fisk! 

klem

With kids around me all day, 
I need to have a moment for myself
- just me and my coffee.
Ten minutes not being a mum, 
just being me. 

9 kommentarer:

 1. Uff...god bedring :)

  Klem

  SvarSlett
 2. God bedring til dere!! ♥
  Kan tenke meg den lille kaffepausen er hellig, er bare å nyte.. :)
  Fin fin dag til deg, og måtte feberen bare forsvinne fortere er fortest!

  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 3. Ikke noe kjekt! God bedring og nyt kaffien :)

  SvarSlett
 4. God bedring! Her er det også fever i dag..
  Nydelig bilde
  klem hx

  SvarSlett
 5. God bedring men herlig skrevet. Minnet meg på en gang barne gikk i barneparken ( ja tenk det het det og de hadde noen timer der hver dag med lek og moro) Jeg kommenterte til noen andre mammaer ( for det var jo bare mammaer der, ingen pappaer) at jeg skulle hjem og bare ta 10 minutter med en kaffekopp alene og så skulle jeg begynne på noen hobbyprosjekt og jeg skulle la hus og vask og rydd bare være! tenk, det likte de ikke gitt, det var kritikk! Man måtte rydde og vaske og ordne først så kunne man ta seg tid til hobby og egenpleie !! Men nei du jeg hørte ikke på dem jeg. Kos deg og nyt de stille stundene innimellom - de er hellige. Nina

  SvarSlett
 6. Hei Cathrine:)

  Kjempefin blogg du har:) Jeg linker til din på min:) Håper du synes det er greit?

  God bedring:)

  Annelise

  SvarSlett
 7. Ja, her i huset ligger jentene syke. Men det må jo gå over en gang:-)
  Birgitte

  SvarSlett
 8. A coffeebrake er veldig viktig ♥
  God bedring til de små...

  Lekkert bilde!

  SvarSlett
 9. Godt å høre dere var bedre igjen!

  Likte veldig godt bildet ditt! Liker alltid bildene dine:))

  Ang. ramme rundt bildene: Hvis du går inn på utforming-utforming-rediger html, kan du ta bort rammene ved å sette border=0 rundt bildene (se etter img eller image)

  Klem Tonje

  SvarSlett

takk. thank you.