16.1.13

marimekko "look a like"

I går startet jeg på et prosjekt jeg trodde skulle ta lang tid, men det gikk fort i svingene (...bokstavlig talt). For på første runden var jeg ganske nøyaktig, men for hver runde gikk det jo bare fortere og fortere - og plutselig var marimekko "look a like" fatet ferdig på 1-2-3! Kunne sikkert ha gjort det finere, men det skal jo se litt skjevt og tilfeldig ut og.Alt du trenger er et fat du vil tegne på og en porselenstusj (ja, og en dose tålmodighet kanskje...)

Ha en fortsatt fin dag!

klem

This Marimekko "look a like"
didn't take as much time as I thought.
It's not perfect, but my patience ran out.. 
At least it looks home made.

22 kommentarer:

 1. Så kult! Så imponert over all oppfinnsomheten og pågansmotet som er i denne bloggeverden. Jeg suger til meg inspirasjon og det blir desverre som oftest med det....eller det blir vel egentlig alltid med det..... :D

  Ønsker deg en fin ettermiddag :-)

  SvarSlett
 2. Knall-stilig ;)
  Har alt utenom tålmodighet hi, hi.
  men er det noe man virkelig vil, så går det jo!
  Gleder meg til du skal servere meg noe godt på det :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 3. I love Marimekko. I have always thought this plate would look good on the wall but now that I see it with biscuits on it I think I prefer it on the table :)

  SvarSlett
 4. Such a nice little DIY project! Fun with the photo class as well. I also like to schedule one for this year.


  Take care!

  SvarSlett
 5. Stilig!
  Ønsker deg en fin dag
  Klem Tonje

  SvarSlett
 6. Så utrolig stilig det ble!
  Ja, det var jammen en lur idé!
  Ønsker deg en NydeligFlott onsdagskveld!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 7. Så stilig fatet ble!! :) Var det bare å tusje på? Ingen behandling etterpå?
  Fin onsdag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 8. Väldigt fint blev det! Håller det för diskmaskin?

  Petra

  SvarSlett
 9. Stilig.

  Fin kveld til deg!
  - AC

  SvarSlett
 10. Kult! Dette har jeg tenkt jeg skal prøve meg på lenge. Nå minnet du meg nettopp på det. Hvor kjøpte du tusjen din, og kan du vaske tallerkenen i oppvaskemaskinen ?

  - Adelaide

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kjøpte tusjen i hobbybutikk (feks. Panduro Hobby). Tror den skal tåle oppvaskmaskin, men jeg vasker nok fatet for hånd tilfelle.

   Slett
 11. så stillig.flotte bilder,

  ha en flott kveld.
  klem hege

  SvarSlett
 12. Knallfin og veldig kreativt! :)

  Klem Nina

  SvarSlett
 13. Det ble kjempestilig! Har noen kjedelige fat så kanskje jeg skulle tegnet litt på dem:)

  Litt tidlig, god helg! :)

  SvarSlett
 14. Typisk prosjekt som eg ikkje kan setta i gong med. Eg eig overhodet ikkje tålmodighet. Men stilig blei det, ingen tvil om det! Nytt kamera på gang ser eg :) Spennande! Eg må grava fram mitt igjen, det har visst lagt i dvale i lag med meg. Men no er det litt meir lys gitt - akk så kjærkomment!

  God helg til deg, Cathrine!

  Klem Eli

  SvarSlett

takk. thank you.