21.1.13

garantert svar

Jeg må bare innrømme at jeg kan være forferdelig dårlig til å svare på spørsmål fra dere og det må jeg bare beklage! Jeg prøver jo å besvare de spørsmålene som kommer, men tiden (og hukommelsen..) strekker ikke alltid til. Når det er sagt svarer jeg alltid (jaja, skal ikke love noe hundre prosent..) på mailer jeg får. Men, nå skal dere få muligheten til å spørre i kommentarfeltet - og dere er garantert svar!


Jeg kommer til å samle spørsmålene med svar i et eget innlegg senere. Og for de som lurer - oppskriften til disse fristende sjokolademuffinsene fant jeg hos Mrs Hardy. De er absolutt til å anbefale! Ja, og muffinsformene er kjøpt hos Nord Design...

Så da er det vel bare å spørre og grave! Hihi!

Ha en fin dag!

klem

I should have been better to reply on
your questions, and I therefore promise you that
I will reply on all questions in the comment field below. 
I will gather all the questions in a post later. 
Soo.. feel free to ask! 

11 kommentarer:

 1. Kossen vil du beskrive stilen din?
  Takk for ein fine blogg :)

  SvarSlett
 2. herlig bilde!
  og når jeg bare er over "sjugå" skal jeg jammen fråtse i godis;)
  ønsker deg en fin start på uka:)
  klem nina

  SvarSlett
 3. Jeg lurer på hvilken størrelse Tine K kurven på bildet under her er? :) S, M eller L? Har hatt lyst på en slik kurv lenge, men det er så vanskelig å bedømme størrelsen ut fra bildene i nettbutikkene :) Fin mandag til deg! Klem

  SvarSlett
 4. What a lovely blog! you have a lot of great photo's!
  Maybe you can check my blog to?
  aggyslifestyle.blogspot.com!
  thanks

  xx Aggy

  SvarSlett
 5. Härlig bild på dina muffins! Xx nilla

  SvarSlett
 6. Åh disse såg kjempegode ut...kommer ikke på et spørsmål tror jeg..
  Jo, dersom du kunne velge en ting til huset uavhengig pris...hva skulle det vært?

  SvarSlett
 7. Hehe, kjenner meg igjen her ja:)
  Svarer man ikke med en gagn, så er det lett at det går i glemmeboken, desverre:( Men kjekt med et slikt innlegg da:)

  Nydelige muffins, mmmmmm ♥

  SvarSlett
 8. Hei.
  Nydelig blogg!
  Jeg lurte på hvor du har kjøpt de sorte bokstavene som du har på barnerommene?

  SvarSlett
 9. Hihi! Vi har det sånn alle sammen :) Det er ikke alt man kan huske!

  Herlig tirsdag til deg, her skinner solen og humøret er på topp - kan man ønske seg mer?!
  klem
  -Maia

  SvarSlett
 10. Heia! Så fin blogg du har!! Bare lurte på hvor du har kjøpt den fine lyse sofan du har?

  SvarSlett
 11. Hei frøken! Jeg bare lurte på hva slags fotostativ du hadde? =)

  SvarSlett

takk. thank you.