19.12.12

superenkle sjokoladeboller

Siden lillemor er ganske utålmodig og heller ikke kviler særlig lenge må jeg benytte tiden supereffektivt dersom jeg skal ha noe gjort. Julebakst er det ikke blitt mye av i år, men i dag fikk jeg lagd en porsjon av disse superenkle (og supergode!) sjokoladebollene.


 
 
Oppskriften fant jeg i julemagasinet til Kamille (som også har flere fristende oppskrifter..). Så gjenstår det å se om jeg klarer å spare noen til julekvelden - hvis ikke får jeg heller lage en porsjon til.
 
Ha en fin onsdag!
 
klem

5 kommentarer:

 1. Disse tror jeg jammen meg at jeg rekker å lage før jul! :-) Tusen takk! :-) klem Frøken H

  SvarSlett
 2. Akkurat slik jule"bakst" jeg liker:)
  disse må jeg prøve! de ser kjempegode ut!
  takk for at du deler:)
  klem

  SvarSlett
 3. Hmmm, disse har jeg lyst på...
  Skal jaggu lage slike , takk :-)

  Klæm Vibeke

  SvarSlett
 4. Ahh de bollene der er så gode. Pleide lage de ofte (og mye) før. Flott at jeg ble påminnet på hva jeg må lage. Så enkelt og så godt:)

  SvarSlett

takk. thank you.