17.12.12

mellomsten sitt rom

Begge guttene har jo fått nye rom og siden NIB jentene skulle komme på besøk fikk jeg et spark i rompa til å få de ferdig innredet (vel vel.. helt ferdig er de jo ikke, for det mangler litt her og der) . Markus (mellomsten) har fått svart gulv (gummifliser fra Polyfloor for de som lurer...) og det er jeg (eller vi..) veldig fornøyd med.

 
Ny (og stor) seng står på listen, men den nostalgiske uttrekksengen funker godt ennå. Han sover iallefall som en stein i den (...heldigvis!)
 
Snøkaoset som herjet i Rogaland forsvant nesten like fort som det kom, og det er fremdeles litt rart å tenke på at vi faktisk har vært innesnødd - en ny opplevelse!
 
Ha en fin mandag, bare 1 uke igjen!
 
klem
 

4 kommentarer:

 1. ser kjempefint ut! elsker senga:) har vært så heldig å fått tak i to sånne så begge mine har hversin, elr storebror fikk større seng nå når han skulle begynne på skolen, å det var litt vemodig, men herlig og - så kan jeg legge meg oppi sammen med han når vi leser på kvelden:) fordeler og ulemper med alt, heldigvis:)

  SvarSlett
 2. Vad fint! Det är så kul att få inspiration till barnrum!

  Caroline

  SvarSlett
 3. Utrolig fint! Tenker det er en som er fornøyd!

  Ha en fin siste adventsuke. Gledelig Jul til deg og dine, Cathrine!
  Håper vi får sjansen til å sees snart - kanskje på Glansdagen?

  Juleklem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 4. Jätte fint! Så fint med vitt, svart och trä. Vi håller på att färdigställa vår övervåning så sen blir det till att inreda 3 barnrum....gissa om jag längtar;). Funderar på att välja vitt golv...är du fortfarande nöjd med ditt vita?
  Önskar dig en riktigt fin jul med familjen och tack för all din inspiration=).

  MVH
  Maria

  SvarSlett

takk. thank you.