1.12.12

litt fra julen i fjor

Jeg har tittet litt på bildene fra julen i fjor og ser at jeg kommer til å pynte nokså likt i år. Adventsstaken derimot har jeg en ny variant av i år (ja, dere skal få se den senere..) selv om jeg likte godt den jeg lagde i fjor. Kjekt å fornye litt og. Det er fremdeles mye hvitt og naturlige detaljer som er i fokus, kanskje en smule mer svarte detaljer i år.


Her har vi ennå ikke kommet i gang med pyntingen, men julestemningen er absolutt på plass. Vi våknet opp til snø og nå skal vi straks på julegrøt til noen venner. Velkommen jul!

Ha en fin helg!
 
klem

3 kommentarer:

 1. Så fint bilde :o)
  Blir spennende å se huset julepyntet ;o)
  Kose dere med julegrøt.
  Klem Susanne

  SvarSlett
 2. Fin, fin lørdag til deg !
  Ble veldig fint i stua, med det hvite gulvet.

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 3. Så lurt med valnøtter til pynt:)
  fine å se på, og gode å spise!
  ønsker deg en fin første adventshelg:)

  SvarSlett

takk. thank you.