4.12.12

julegave-innpaknings-tips

Selv om jeg ligger bak skjema med julepyntingen i huset, ligger jeg foran skjema med julegavene. For jeg er (eller var..) nemlig en av dem som er ute i siste liten - ja, en av dem som stresser rundt siste dagen og som bare må kjøpe noe for å kjøpe noe! Men jeg har heldigvis forbedret meg de siste årene, så nå planlegger jeg faktisk hva jeg skal kjøpe før jeg drar ut på handlings (takk google...). Men når jeg blir spurt "skal jeg pakke den inn for deg?" svarer jeg som regel "nei, takk" (og får et litt spørrende blikk tilbake..) For julegaveinnpakningen er noe jeg synes er koselig å gjøre selv. Det er kjekt å pynte gavene litt ekstra enn det originale julenissepapirene med butikken. Ikke noe vondt til dem som gjør det altså, jeg bare liker å pakke inn tingene selv - det er en del av julekosen synes jeg.
I år (som i fjor.. ) blir det innpakning i gråpapir med sorte og hvite detaljer. Veldig naturlig, enkelt og billig. Det er ikke så mye som skal til. Som mal på stjernene har jeg brukt pepperkakeform, klippet de ut og brukt stempel fra Søstrene Grene.

Ha en fin dag!
 
klem

18 kommentarer:

 1. Så fint og herlig ide med stjernene!
  klem Hege x

  SvarSlett
 2. Så fint det ble!!
  Jeg satt å klippet maaange slike sorte stjerner tegnet av fra kakeformer i fjor. Tror faktisk jeg har igjen noen enda;-)
  Har også kjøpt meg ett slikt stempel fra søstrene til julegavene, for det er jo kjekkest å pakke de inn selv.

  Ha en flott tirsdag!

  SvarSlett
 3. du er ikke dum du!
  jeg skal også klippe ut sorte stjerner, men tenkte på noe annet, men nå skal je tenke på pakker og :P

  SvarSlett
 4. Åh, så fint! Du är så påhittig och duktig! Blev mycket inspirerad nu... :)

  Kram

  SvarSlett
 5. Så genialt! At tanken aldri har slått meg at jeg kan bruke kakeformer som mal :P Tusen takk for tips :)

  Jeg er som deg og takker pent nei til innpakkede gaver - å pakke inn gaver er noe av det koseligste jeg gjør i førjulstida :) Kjempelekkert sånn du hadde gjort det! :)

  SvarSlett
 6. wow! :) så fine pakker. Alltid stas å få pakker som har gjort sin flid.
  Lurt å bruke en slik form til å lage stjerner.
  Liker svart hvit kombinasjonen med gråpapir.

  *Mari*

  SvarSlett
 7. Lekker innpakning! Tror jeg må skaffe meg et sånt stempel. :)

  SvarSlett
 8. Utrolig smart å bruke kakeformen til mal. Takk !!! Lekre pakker, nesten ikke til å pakke opp. D

  SvarSlett
 9. Snygga enkla paket!!
  Precis i min smak :)

  SvarSlett
 10. I love it!!!
  Elsker kontrastene i det enkle:-)

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 11. Så fiint! og takk for stempeltips : )

  dessuten veldig koselig å pakke inn pakkene selv, og mest sannsynlig en liten lettelse for de butikkansatte ;-)

  SvarSlett
 12. Ti hi :-)
  Nå er det pause i innpakkingen, handballkamp nå - heia norge!!

  Fin tirsdagskveld til deg!!:-)
  Klæm Vibeke

  SvarSlett
 13. Nydelig innpakning:-) Takk for fin inspo.
  En fin adventstid til deg:-)
  Klem Monica.

  SvarSlett
 14. Superfint! Jeg sier også nei takk til innpakking. Har sagt ja takk et par ganger, men har flere ganger tatt av papiret når vi har kommet hjem og pakket inn gaven om igjen...

  SvarSlett
 15. Holder med deg, det å pakke inn gavene selv er jo noe av det morsomste med juleforberedelsene syns jeg. :)

  SvarSlett
 16. Så lekker innpakning. Både morsomt å pakke inn, og å få forsegjorte gaver :)

  SvarSlett
 17. Hei. Tenkte bare jeg ville tipse om noen geniale tilbud.

  Hos www.miinto.no kan du handle for 200,- om du bruker koden ‘’alt for damene’’. Koden må du taste inn mens du er i handlekurven. Før du går til betaling. Her er faktisk frakten gratis. Det vil si at om du handler for 200 eller mindre så betaler du ingenting! Genialt ? De har mye fint interiør her: Bloomingville, ib laursen, lucie kaas skålene, ferm living osv.

  Hos www.blush.no kan du nå handle for 250 kroner gratis om du taster inn koden blushkk2012 når du skal betale. Du trenger bare å betale frakten som er på 39,- Jeg kjøpte meg nettopp hårprodukter fra tigi for 229,- og endte opp med å kun betale 39,- så det funker! Det er også en annen kode man kan bruke på blush.no. Denne gir 200,- å handle for. Koden er: ALLERBLUSH2012. Handler man i to omganger kan man benytte seg av begge kodene;) Jeg handlet både til min adresse, og til mamma sin så fikk jeg benyttet meg av tilbudene dobbelt opp;)

  Del gjerne dette på bloggen din, disse tilbudene varer bare ett par dager, så her er det lurt å være kjapp!:)

  SvarSlett
 18. Tak for fin inspiration til indpakning :)

  SvarSlett

takk. thank you.