2.12.12

første søndag i advent

Da har vi tent det første lyset og åpnet den første gaven - ja, for i år ble det bokstavlig talt adventskalender. En pakke for hvert lys som blir tent. Litt for min egen del (slippe å pakke inn 48 gaver) og litt for deres del for da får de en litt "større" gaver. I fjor ble det litt vel mange smågaver med sukkerinnhold, og jeg synes ikke det er nødvending med noe godteri hver dag. Nå kan de heller få glede seg litt ekstra til søndagene og kjenne på spenningen litt lenger enn kun over natten...

 
Adventsstaken (fra Kremmerhuset) er foreløpig tom, men tenkte å fylle den med kongler, svibler eller mandariner - har bare ikke kommet så langt ennå.. Har fått klistret på tall fra Chlas Ohlson iallefall.
 
Ha en fin første søndag i advent!
 
klem

18 kommentarer:

 1. jeg gjør også det samme som deg, startet med det i fjor og ungene synes det er gøy med en litt større pakke hver søndag..

  Ha en fin dag..
  klem

  SvarSlett
 2. så kul den var ! ekstra "kul touch" med tallene fra clas ohlsson.
  god søndag !

  SvarSlett
 3. Her er det også bare adventpakker i helgene, altså for hver søndag i advent, og de virker fornøyd med det :)
  God første advent til deg.

  SvarSlett
 4. Det er litt artig å se hvor mange forskjellige måter denne adventsstaken kan brukes, jeg har ikke sett to like så langt. Likte godt din - tar med meg tipset til neste år:)

  Ha en fin første søndag i advent,
  klem:)

  SvarSlett
 5. Lur idè om å ha en større pakke hver søndag. :) Tallene var bare superfine på adventstaken! :) Fin søndag til deg!
  klem

  SvarSlett
 6. kjempefint!
  liker kalendereideen deres :)
  klem

  SvarSlett
 7. Så koselig også så kul staken ble med tall.
  Jeg har den samme og har fylt den med små kongler og to små dådyr :)
  Ha en fin dag :)

  Klem klem

  SvarSlett
 8. Så flott:)
  nydelig med brunt, hvitt og sort...
  gir litt rolig stemning:)
  (er det tavlemaling på veggen?)

  nyt dagen, og dagene fremover!
  klem

  SvarSlett
 9. Ser så mysigt ut. Älskar adventsljusstaken du har. Skulle gärna vilja hitta en sådan. Kan man beställa på internet?

  Kram Mette

  SvarSlett
 10. Koselig kalender.
  Stilig å klistre på tall på adventsstaken.

  Fin ny uke til deg!
  - AC

  SvarSlett
 11. Superfint!
  Gillar det svarta och det bruna ihop. Adventsljusstaken är verkligen fin!

  God första advemt till dig!
  Petra

  SvarSlett
 12. Så fin den ble med tall:))
  Har den jeg og, og akkurat nå brenner ett lys ♥

  SvarSlett
 13. Hei på deg :) Eg har også denne fine staken, og har fylt den med kongler, hehe, men også med julekuler som eg har kjøpt hos keisernes nye og nokre julekuler frå i fjor. Det blei enno betre enn eg hadde tenkt og eg er skikkelig fornøyd med meg sjølv :) Jepp, det er eg.

  Elsker at me har fått snø, måtte den ligga lenge, og meir komma til. Eg er ei ekte julejenta, og kvit jul - det er det finaste eg veit :)

  Klem Eli

  SvarSlett
 14. For et fint bilde, jeg ble virkelig sittende lenge å myse på veggen bak ♥ Jeg synes du har gjort en god greie ut av adventskalenderen jeg og godt å se at noen faktisk tør å være litt anderledes. Minstegutt på 1.5 år skippet vi kalender til i år, han er rett og slett for liten til å skjønne greia så da ser vi ikke helt vitsen. Det er slettes ikke umulig at vi adopterer din til neste jul :)

  Håper du får en fin start på ei ny uke. Klem fra meg :)

  SvarSlett
 15. Vi kjører også på 4 gaver og har gjort det noen år. Har samme lysestake og falt pladask for din ide med bokstaver. Like.....

  SvarSlett
 16. Such a lovely picture! Happy first Sunday of advent! :)

  SvarSlett
 17. Oh, I love the colors in this pic. Lovely! :]

  SvarSlett
 18. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

takk. thank you.