30.12.12

årets nest siste dag

Så er vi kommet til årets nest siste dag. Julen kommer til å bli ryddet bort så snart nyttårsfeiringen er overstått. Når det nærmer seg årets slutt pleier jeg alltid å tenke tilbake på året som har gått. For min del ble det en ganske hard begynnelse på året med kvalme døgnet rundt de tre første månedene, men det var absolutt verdt kvalmen for i august ble gjengen vår komplett med en fin liten lillesøster. Det er godt å kunne se tilbake på gode minner og opplevelser gjennom året som har gått - og samtidig godt å glede seg til nye opplevelser i året som kommer.


Også bloggåret har vært spennende med enda flere nye bekjentskaper og bekjente som har blitt til gode venninner. Her i Rogaland har vi fått et skikkelig stort nettverk bloggere som treffes jevnlig og jeg gleder meg til flere store bloggtreff i det nye året. Bloggen (og jeg..) har vist oss i media - noen ganger har det vært med litt blandede følelser (både kjekt og flaut..).

Jeg vil takke for alle de koselige kommentarene dere har lagt igjen i året som har gått - jeg setter virkelig pris på alle tillbakemeldingene og de fine ordene fra dere!

Ha en fin nest-siste-dag i 2012!
 
klem

11 kommentarer:

 1. Takk for det gamle og gode ønsker for det nye året. Håper vi får mange kjekke treff:-).

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 2. Takk for det gamle, din gamle ørn! Nei, nå tuller jeg fælt(lite søvn);) Gleder meg til og følge deg i 2013.

  SvarSlett
 3. Elsker bilde i innlegget her. Det har en sånn ro over seg. Svarte stjernene, kurven og det nydelige gamle skapet.
  Nydelig !!
  Takk for i år, og gode ønsker for det nye året :-)

  SvarSlett
 4. Godt nytt år, kjære deg! Håper vi får muligheten til og treffes i 2013 ja - det hadde vært veldig hyggelig.

  Takk for all herlig inpirasjon fra deg. Jeg gleder meg til å følge deg videre.

  Stor klem fra Drammen
  Nina

  SvarSlett
 5. Gode ord og nydelig bilde!
  Ønsker deg en fin start på det nye året, og håper vi sees i 2013:)
  Gleder meg til å følge deg videre:)
  klem nina

  SvarSlett
 6. Så fine ord og bilder!
  Ønsker deg et godt nytt år!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 7. Innom for å ønske deg god nyttårsfeiring. Gleder meg til å følge den flotte bloggen din i året som kommer!
  Klem fra meg!!

  SvarSlett
 8. Det er kjekt og tenke tilbake på året som gikk ja:)
  Og dette syns jeg har gått alt for fort!!
  Men det har vært mye fint:))

  Ønsker deg og dine en flott nyttårsfeiring, og et godt nytt år!
  Gleder meg til og følge den fine bloggen din også i 2013 ♥

  SvarSlett
 9. Veldig kjekt å bli litt kjent med deg i året som har gått! Håper på flere treff i det nye året! :) Ha et riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 10. Ynskjer deg og dine eit velsigna nytt år!

  Klem frå Hakkadalen

  SvarSlett
 11. Hvor er stjernene fra? Eller er det diy? Fiiine :))

  Mvh Kaja

  SvarSlett

takk. thank you.