19.11.12

vi er i gang

Ja, i år har jeg gitt opp prinsippet om at julen ikke begynner før 1. desember. På lørdag fant vi fram pepperkakedeigen (fra Ikea selvsagt..) og satte igang med en stor porsjon pepperkaker. Guttene var i storform og for engangsskyld bakte de pepperkaker fordi de ville det, ikke fordi moren ville ha noe påtvunget idyllisk julebakst (slik du ser familien på Skaugum har, hoho...) De bakte til de ble lei og fikk styre på selv, eneste jeg gjorde var å steike dem.


Det ble noen sjarmerende og særegne pepperkaker, og gode var de. Så i går kveld koste vi oss skikkelig med pepperkaker og "Vaffelhjerte" på barnetv. Boksen er allerede snart tom, så det blir nok mer baking - men vi får vel vente til desember...

Håper du har hatt en fin helg!
 
klem

10 kommentarer:

 1. Så kos med julebakst :)

  Får bake litt snart her også!

  Ha en flott uke.

  Klem ;)

  SvarSlett
 2. Hei ☺ tenker nok likt som deg, har også starta tidlegare i år enn før. Synes det er heilt ok for då føler eg at eg har betre tid og får kosa meg meir med å ta inn stemninga utan at det blir stress. Julemusikken har allerede inntatt huset også, kjempekoselig.Ønsker deg ei fin ny veke, klem Kjersti

  SvarSlett
 3. Va mysigt med pepparkaksbak! Självklart får man börja med det nu...! Är ju så gott... :)

  Ha en fin måndag!

  Kram Jessica

  SvarSlett
 4. Så kos med julebakst,har ein boks pepperkake deig fra Ikea eg gleder meg til å få bakt ut gode pepperkaker med:)
  Fin ny veke til deg!
  Klem

  SvarSlett
 5. Jeg tenkte tanken på å bake pepperkaker idag, og når jeg så bildene dine ble jeg solgt! :) absolutt ikke for tidlig. :)En må jo få kose seg!
  Fin mandag tild eg!

  SvarSlett
 6. Så herlig! Gøy når de koser seg med slike aktiviteter! Blir baking med ferdig-deig på oss også, vi tar det i starten av desember, som en aktivitet i adventskalenderen. :)

  SvarSlett
 7. Gøy med baking! Storesøster og far her i hus begynte på pepperkakehus i helga. Nå er det bare å sette det sammen!:)

  SvarSlett
 8. Pepperkakebaking er gøy! Så gøy at vi gjerne gjør det flere ganger. :)
  Ha en fin mandag!

  SvarSlett
 9. Med all den organiserte julemoroa før jul, kan vi godt unne oss litt julekos hjemme med de små, selv om det ikke er 1.desember!:)
  Pepperkaker er namnam...og det er da bare denne mnd vi spiser dem - bare å nyte!
  (på mandag blir det storbakst i vår heim...får besøk av flotte skoleungdom som skal være med oss å bake:)
  fin dag til deg:)

  SvarSlett
 10. Ah, gleder meg til Tarzan blir stor nok til å bake! Har liksom blitt dårlig med det de siste årene, litt stusselig med bare meg og gubben (selv om han eter kaker med stor lyst)

  SvarSlett

takk. thank you.