29.11.12

klar, ferdig, gå...

Vi er på startstreken, desember nærmer seg og julen er straks offisielt igang! Jeg ligger bak skjema i år igjen... Bilder av svibler og julestjerner popper opp både her og der i bloggeland, mens hjemme hos oss ligger eskene med julepynt fremdeles på loftet. Maleprosjektene har stått i kø, og endelig kan jeg legge fra meg malerkosten og begynne å tenke jul!Jeg har kjøpt meg to nye ugler til julepyntsamlingen vår og de er iallefall blitt hengt opp. Jaja, jeg synes jo ikke de var så veldig "julete" så de kan nok henge på kvisten uteom juletiden også (...eller?!). Uglene kom igrunn med silkesnor, men for å få de litt røffere byttet jeg det ut med skinnsnor (...bare et lite tips).

Ha en fin torsdag!
 
klem

7 kommentarer:

 1. Tenker du kommer til å kose deg masse med å pynte til jul i år!
  Ååå gleder meg tilå se gulvet, det rommet må jo være het himmelsk nå :)
  Og ja: Uglene kan da henge hele året!

  SvarSlett
 2. Veldig fint!
  Kjenner at juelfølelsen kommer snikende her i huset også,på tross av oppussing av stuen som jeg trodde skulle være ferdig i oktober..... :D
  Ha en riktig fin dag!

  klem fra meg

  SvarSlett
 3. Jättefint! Bra idé att byta till lädersnöre... Ger helt rätt känsla!

  Du har en award att hämta hos mig! :) Om du vill alltså, självklart inga måsten... Ska kännas kul och inte betungande! :)

  Kram kram

  SvarSlett
 4. Kjempe lurt å bytte silkebånd med skinn snor! Har tenkt tanken selv men det kokte bort i kålen som det så fint heter.. *ler* Gleder meg veldig til å se resultatet av malejobben din! Sikkert ubeskrivelig godt å være ferdig så juleånden kan få slippes løs hos deg også ;) Klem til deg!

  SvarSlett
 5. Supersøte disse uglene da. Liker også skinnsnorer. :o)

  FIN dag til deg!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 6. Ugler er stilig, har bare en men.. Hos meg er det hjort som herjer:-) Enig med deg at det gjør susen å bytte ut silkebånd med skinn remm.

  Ønsker deg en fin fin dag.

  Klem

  SvarSlett
 7. Fine ugler - kos deg i adventstida som kommer :)

  SvarSlett

takk. thank you.