14.11.12

det blir hvit jul

Jeg snakker ikke om snø altså, men hvite gulv! Mannen i huset har (etter kanskje litt mye mas...) blitt med på å male stuegulvet hvitt (3xhurra!!). Dette er noe jeg har drømt om lenge! Nå som dåpen er overstått er det bare å hive seg i det, så nå skal den slitte parketten pusses (og pusses og pusses...) og males. Mannen i malerbutikken mente jeg hadde litt av en jobb foran meg - og det har jeg og! Men jeg vet at resultatet er verdt strevet..

 
Tenk, så var vi kommet til midten av november allerede. Det er vel på tide å begynne å tenke julepynt. Julekvisten er ikke pyntet altså, jeg byr bare på litt julestemning fra i fjor jul.
 
Vel, nå skal det jobbes!
 
Ha en fin ettermiddag!
 
klem
 

10 kommentarer:

 1. Så gøy! Heldige deg!! Har også lyst å male parketten i stua hvit, men det er ikke noen diskuteringssak her i hjemmet engang!
  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. Det kommer til å bli bli kjempebra! :)
  Jeg pusset bare litt jeg, deretter vasket jeg med salmiakk og malte 3 strøk med Trestjernes malingen (veldig god å male med og er veldig slitesterk)

  Lykke til med hvit jul!

  klem Nina

  SvarSlett
 3. Det blir fint :) vi skal male gulvet i andre etg etterhvert. Gammel og slitt parkett så det trengs! :)

  SvarSlett
 4. så gøy.... :) dette har jeg også hatt lyst til så lenge, men venter på svar i fra min noe skeptiske mann, hold oss oppdatert! ( så eg lettere klarer å overtale han ) :)

  SvarSlett
 5. Det blir spennede! Hvite gulv er flott! Og så fint julebilde her i dag! Veldig stemningsfult. Du er så flink med kameraet!

  SvarSlett
 6. Heldiggrisen!!! Hvite gulv er så lekkert!!! Masse lykke til med jobben ;-)

  SvarSlett
 7. Så heldig du er da! Det har jeg også sabla lyst til, men tror jeg har funnet ut at det tar litt for mye tid, krefter og penger for oss som tenker på å flytte snart :)

  Lykke til. Gleder meg til å se resultatet. Gjerne skriv fremgangsmåte (sånn i tilfelle).

  Hilsen en fast leser :-)

  SvarSlett
 8. Heldig du. Har også lyst på, men her er det så mye...både kjøkken spisestue og stue....det blir et hekkan. Jeg orker rett og slett ikke. Vet ikke om jeg hadde fått lov heller....hoho

  SvarSlett
 9. Go girl ;)
  Blir lekkert og stuen kommer om mulig til å virke enda større...
  Klem May Helen

  SvarSlett
 10. wuhuuu, herlig!!
  Det blir nok veldig bra:)
  Lykke til ♥

  SvarSlett

takk. thank you.